|

(Видео) К8: Спас Ташев и Сотир Костов разговараа за патиштата пред македонско-бугарските односи по прифаќањето на т.нар. „Француски предлог“

Бугарскиот научник и публицист доц. д-р Спас Ташев и публицистот и општественик од Република Северна Македонија Сотир Костов беа гости во македонско-бугарската седенка „Коридор 8“, која се емитува во живо на Youtube секоја недела со почеток од 19 часот.

Синоќа д-р Ташев и Костов одговараа на 5 прашања поврзани со т.нар. „Француски предлог“ и какви се патиштата пред македонско-бугарските односи по неговото прифаќање.

Проследете ја дебата меѓу Ташев и Костов во продолжение:

Слични Објави