Претходна статија

(ВИДЕО) СТОЧАРИТЕ ОД ПЕХЧЕВСКО НЕГРЕВО ВО ОЧАЈ

Следна статија

Д-Р ЈУСУФОСКИ: СО ПРОМЕНА НА ЕДЕН ИЛИ ДРУГ ДИРЕКТОР ПРОБЛЕМОТ СО КОВИД 19 НЕМА ДА СЕ РЕШИ, ПОТРЕБНО Е ЗАЕДНИЧКО ДЕЛУВАЊЕ НА СИСТЕМОТ И ГРАЃАНИТЕ

Најново од Вести