(Видео)Коридор 8: Д-р Милен Врабевски со силни пораки за единство на луѓето од двете страни на македонско-бугарската граница

///

Познатиот бугарски мецена и филантроп д-р Милен Врабевски, беше специјален гостин на емисијата „Коридор 8“, која се емитува секоја недела во 19 часот во живо на Youtube. Д-р Врабевски одговори на неколку важни прашања поврзани со центрите за вакцинација на македонско-бугарската граница (Златарево и Станке Лисичково).

Дали се наплаќаат вакцините? Ќе имаат ли важечки сертификати македонските државјани, кои немаат бугарски пасош? Ќе се затвораат ли центрите за вакцинација? Одговорите на сите тие прашања можете да ги слушнете директно од д-р Милен Врабевски. Пријатно гледање:Претходна статија

ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА ТУРКЕР ИСМАИЛ И БОБАН ИЛИОСКИ, ВКУПНО ДЕВЕТ МЕДАЛИ ЗА МАКЕДОНСКИ КИК БОКС КЛУБ ВО БЕЛГРАД

Следна статија

МАНУ и новата „Веда Словена“*

Најново од Вести