(ВИДЕО) КОРИДОР 8: ПРИКАЗНА СО КАВАЛ И ГИТАРА

Синоќа во 10-тата епизода на емисијата „Коридор 8“ што се емитува на Youtube, гости беа младиот и талентиран музичар од Штип Александар Ангелов (17) и еден од најдобрите бугарски гитаристи композиторот, аранжер и музички педагог Васил Бележков од Пловдив.

loading...

Во најновата епизода на македонско-бугарската седенка на Youtube, повеќе се свиреше отколку што се зборуваше. Што раскажаа гостите и како се претставија домаќините можете да погледнете во видеото што следи:


loading...