Можни промени во Кабинетот на Ципрас

Грчкиот премиер Алексис Ципрас размислува за промени во својот Кабинет, кои би биле извршени по 22 јануари, кога се очекува Еврогрупата и формално да го одобри договорот меѓу Атина и нејзините кредитори од декември за доделување на следната транша од кредитот за Грција… (Прочитајте го целиот напис овде)