|

(Видео) Македонските спасувачи извлекоа жива жена од урнатините во Турција

Дирекцијата за заштита и спасување соопшти дека тимовите во Турција успеале да извлечат 38-годишна жена под урнатините.

„Извлечена преживеана 38 годишна жена од тимовите на Дирекцијата за заштита и спасување“, се наведува во нивната објава.

Вчера, македонските војници успешно спасија дете од урнатините во градот Кахранманмараш.

Слични Објави