(ВИДЕО) ОД РУСИЈА СО ЉУБОВ: ЕВТИНА ВЕРЗИЈА НА ЧИКАТИЛО СЕ ОБИДУВА ДА ИЗБЕГА ОД СУДНИЦА

Малата гнида се обиде да ја напушти просторијата, но руските полицајци презедоа крути мерки… Интересното започнува од 44-тата секунда. Гледајте и уживајте…