| |

(ВИДЕО) ПОЛИЦАЈЦИ ШТО НЕ НОСАТ НИКАКВА ЗАШТИТНА ОПРЕМА ПРИВЕДУВААТ МОМЧЕ СО КУЧЕ

На социјалните мрежи кружи видео на кое се гледа како полицајци со полициски автомобили и едно полициско комбе интервенираат и приведуваат едно момче кое е со неговото куче.

Полицајците не носат никаква заштитна опрема, ниту маски, ниту ракавици. Најголем дел од нив се во цивилна облека.

Од МВР се уште не се огласиле за случајот. Многу е важно да се дознае од кога точно е видеото.Слични Објави