(Видео) Поранешниот бугарски претседател Петар Стојанов: Бугарија требаше да даде воена помош на Украина

/
Претходна статија

(Видео) Рајков: Ако РС Македонија не го спроведува договорот со Бугарија, нема да го спроведува и договорот со ЕУ

Следна статија

Ултиматумите на Скопје и патот кон нормализацијата

Најново од Видео

(Видео) Проф. Павлов: Ги повикувам на дијалог двата синода во Софија и во Скопје, БПЦ треба да заземе поактивна позиција во однос на црквата во РС Македонија

Македонската православна црква би требало да биде автономна во рамките на Константинополската патријаршија или да речеме