| |

(ВИДЕО) РАШИДИ: ОВАА ВЛАДА НЕМА КАПАЦИТЕТ ДА СПРОВЕДЕ РЕФОРМИ

Сурија Рашиди од Алијансата за Албанците вели дека оваа Влада нема капацитет да спроведе реформи во земјата. Тој рече дека како партија се отворени за коалиција.

Извор; Макфакс

Слични Објави