| |

ВИДЕО: СВЕДОШТВО ЗА ХЕРОЈОТ ЧЕРНОЗЕМСКИ ОД НЕГОВАТА ВНУКА БАБА ХРИСТИНА СНИМЕНО ПРЕД 8 ГОДИНИ ОД ТВ СКАТ

Сведоштвото на баба Христина можете да го видите од 07:33 мин на видеото што следи:

Слични Објави