ВИДЕО: ТАМАН ДА ЈА ПОФАЛИМЕ СЛАЃАНА ДЕКА ОД ВТОРИОТ ПАТ Ѝ УСПЕА И ВИДЕТЕ ШТО СЕ СЛУЧИ

Се надеваме дека глуждот на Слаѓана е во ред.