(ВИДЕО) ТЕТКА КОСАРА ОД ГЕРМАНИЈА ДА ДОЈДЕ ДА ГО ОДБРАНИ ГОЦЕ ОД „КЛЕТИТЕ ТАТАРИ“

Да се потсетиме на симпатичната тетка Косара Толоманоска, која од 1971 г. живее во Германија и од таму многу ја сака Македонија.

Тетка Косара, знаеме дека твоето место е купено во Германија, ама дојди да го одбраниш Гоце од Татарите :).

Слични Објави