ВМРО-ДПМНЕ БАРА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ПОПИСОТ ЗА 2021 Г.

//

ВМРО ДПМНЕ ќе бара пописот да се одржи во 2021 година за да има доволно време за подготовки.

Пописот не треба да користи за политички цели и да биде предмет на калкулации меѓу партиите.Тоа видовме дека не е добро – рече Илија Димовски од ВМРО ДПМНЕ на прес конференција во Собранието.

Димовски исто така напомена дека ,,пописот не треба никој да го сфати како страв или радост за добивање или губење на граѓански права“.Претходна статија

БУГАРИЈА ЌЕ КУПУВА БОРБЕНИ АВИОНИ „Ф-16“

Следна статија

СЈО ЗА ПЛУС ИНФО: БОЛЕДУВАЊЕТО НА КАТИЦА ЈАНЕВА Е ЗА 15 ДЕНА

Најново од Вести