ВМРО-ДПМНЕ ДЕНЕСКА ЌЕ ПРОТЕСТИРА ВО КОЧАНИ

Во 15:00 часот ќе започне протестниот марш на ВМРО-ДПМНЕ во Кочани. Збирно место на протесниот марш ќе биде Паркот на револуцијата (Дом на култура до Трговскиот центар) во Кочани, а свое обраќање ќе има Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.