|

ВМРО-ДПМНЕ: Заев да каже што ќе направи за 60.000 луѓе кои лани ја изгубиле својата работа

„Заев да каже што ќе направи за 60.000 луѓе кои лани ја изгубиле својата работа.

Вети 850 милиони евра за стопанството, а реализира само 350 милиони евра. Никој не знае каде завршија половина милијарда евра за кои Заев се задолжи.

Секаде во регионот веќе бележиме заживување на економијата, само Македонија со Заев бележи рецесија и пад 1 година по ред.

Заев нема план како понатаму. Се се сведува на политика купи ден продај.

Со Заев државата само заглавува“, се вели во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ.

Слични Објави