ВНУКОТ НА ТОШЕ ПРОЕСКИ ЈА ОБЈАВИ ЦЕЛОСНАТА ВЕРЗИЈА ОД СВОЈАТА ПРВА ПЕСНА

Кристијан Ристевски започнува соло кариера. Талентираниот внук на Тоше Проески ја објави својата прва авторска песна „We Are Blood“.

За песната Кристијан соработуваше со британскиот композитор и продуцент Енди Рајт.