ЗА РАЗЛИКА ОД ОХРИД СЛАВНА ДЕБРЦА ЌЕ ПОМОГНЕ ЗА ЛЕКУВАЊЕТО НА САРА

Потсетуваме дека комуњарите и „вмровците“ советници во Општина Охрид не најдоа за важно да изгласат помош за малата Охриѓанка Сара Настоска, која боледува од рак.