ВО БЕРОВО СЕ РОДИЈА БЕБИЊА СРНИ (ВИДЕО)

//

Убавина од Берово…

Во туристичкиот ресорт „Aurora Resort & Spa“ во Берово каде во зеленото пространство си живеат срни и елени пристигна принова.Целиот напис прочитајте го овде. crnobelo.com

Претходна статија

ВРАБОТЕН ВО ЗАТВОРОТ ВО ОХРИД СО ДЕНОВИ ОДЕЛ НА РАБОТА ИАКО ИМАЛО СОМНЕЖ ДЕКА Е ЗАБОЛЕН ОД КОВИД-19

Следна статија

БИЉАЛИ: БАРАЊЕТО НА ДУИ ЗА АЛБАНЕЦ ПРЕМИЕР Е КРАЈНО НЕСЕРИОЗНО

Најново од Вести