|

„Во фокус“ ​​со Катја Динева: Преродбенички пример за успешните Бугари! Со гостин д-р Милен Врабевски!

Од интервјуто ќе дознаете повеќе за мисијата и активностите на Фондацијата Бугарска памет, нејзините програмски приоритети и нејзините идни проекти.

Слични Објави