ВО ЖИВО: СЕ ИЗВЛЕКУВААТ ПАТНИЦИ ОД ПРЕВРТЕНИОТ АВТОБУС

На патот Скопје – Тетово се преврте автобус. Сведоци јавуваат за десетина повредени лица.

Автобусот бил полн со патници, а се претпоставува дека причина за несреќата била пукната гума.

Од МВР велат дека наскоро ќе објават и официјална информација за несреќата.