ЗАЕВ НАЈАВИ ЛИДЕРСКА СРЕДБА ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

Премиерот Зоран Заев најави дека до крајот на годината ќе се одржи лидерска средба.

loading...

На прес-конференцијата по повод 100 дена Влада, премиерот рече дека на средбата со лидерите ќе стане збор за евроинтеграциите, ковид-кризата, но и други прашања во интерес на граѓаните.


loading...

Заев очекува лидерската да ја свика претседателот Стево Пендаровски, но ако не биде така, вели дека тој ќе ја организира средбата.