ЗАЕВ : ВЛЕЗОТ ВО ЕУ И НАТО НОСИ НОВИ БИЗНИС МОЖНОСТИ

Вести Истакнато Македонија

Влезот во ЕУ и НАТО гарантира нови инвестиции и нови бизнис можности – Силна економија и подобар живот за сите граѓани.
Време е за одлука. Одиме напред во НАТО и ЕУ, oбјави Зоран Заев на неговата фејсбук страница.