ЛУЃЕТО НЕМАТ ЗА ЛЕБ, НИЕ ПЛАЌАМЕ ИНОВАЦИИ

Шефик Дураку на АЛФА ТВ  изјави дека е смешно и трагично како тоа во држава каде што поголемиот број од  луѓето немаат за леб, а Владата исплаќа големи суми на пари за “иновации” на Анѓушев и големи тендери на Филипче. Според него СДСМ успеа еднаш да ги прелаже Албанците, но повеќе во тоа нема да успее, бидејќи Албанците увидоа и знаат за какви луѓе се работи.