| |

Жална вест: Нѐ напушти нашиот другар и брат Дарко Димитровски

Ноќеска нѐ напушти нашиот драг пријател и брат Дарко Димитровски. Дарко беше голем патриот и голем другар, подготвен да му помогне на секој што има потреба од неговата помош. Ќе го запомниме како еден добар човек, готов секогаш да застане во одбрана на послабиот и на оние кои имаат потреба од поддршка.

Погребот ќе биде на 13.07.2023 година. Во капела Бутел ќе биде од 10:00 часот до 11:30 часот, а погребот од11:30 до 13 часот.

Тимот на порталот Трибуна изразува сочувство до фамилијата.

Почивај во мир, Даре!Слични Објави