АКО СЕ ПРАШУВАВТЕ ДАЛИ БЕКИР АСАНИ ЌЕ ОДГОВАРА ЗА ИСТОРИЈАТА СО ПАЈАКОТ, БРЗАМЕ ДА ВЕ СМИРИМЕ НЕ НЕМА ДА ОДГОВАРА

Бекир Асани нема да биде кривично гонет за инцидентот со полицајката Јасмина Јаначкова. Според Обвинителството немало докази дека полицајката Јаначкова била нападната, а притоа не постоела сериозна и остварлива закана кон неа ниту, пак, физички контакт за Бекири да биде гонет за физички напад. Повеќе за одлуката на Обвинителството прочитајте овде