БУГАРСКИОТ МУЗИЧАР И КОМПОЗИТОР ВАСИЛ БЕЛЕЖКОВ ЌЕ БИДЕ ГОСТИН ВО ЕМИСИЈАТА „КОРИДОР 8“

Бугарскиот гитарист и композитор Васил Бележков ќе биде дел од емисијата „Коридор 8“ која се емитува во живо на Youtube секој петок со почеток од 19 часот.

loading...

Бележков ќе стане дел од македонско-бугарската онлајн седенка на 5 февруари 2021 г. За да научите нешто повеќе за овој млад бугарски музичар следете ја емисијата „Коридор 8“.loading...