Видео: Темната задолжена реалност во која преживуваме објаснета во неколку минути

//

Адис Араповиќ е поранешен проект менаџер во невладината организација „Центар за граѓанска иницијатива“- CCI. Во мометов е дел од тимот на познатиот

Повеќе

ГОЛЕМИНАТА НА ЧЕСНОСТА КАЈ ОБИЧНИТЕ ГРАЃАНИ : Мое искуство со една Госпоѓа (не знаев дека е Албанка)

//

Ме смести службата од аеродромот во авионот, седнувам и по мене влегува жена. Се држи цврсто за предното седиште и шепоти нешто

Повеќе