Б. ДИМИТРОВСКА ДО ПРАТЕНИЧКАТА ДАНИЕЛА РАНГЕЛОВА: ПРАВАТА НА ЛИЦАТА СО ХЕНДИКЕП НЕ ЗАВИСАТ ОД НИВНАТА ПОЛИТИЧКА ОПРЕДЕЛБА

//

Нема да и персирам на г-ѓата Рангелова, туку ќе и се обраќам со „ти“. Со оглед на тоа што услугите од програмата

Повеќе