| |

Д-Р ЛАЗАРОВ: МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ И СЕСТРИ СЀ УШТЕ ГИ ЧЕКААТ ПЛАТИТЕ ЗА МАРТ, ИМАЈТЕ УБАВ ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД

„На 1ви Мај, матичните лекари и м.сестри во земјава, сѐ уште не се исплатени за Февруари, а не пак помош некоја…
Ве молам демантирајте ме.

Убав викенд да имате, продолжен!“, напиша на својот facebook профил д-р Ненад Лазаров.

Слични Објави