ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА НИКОЛА ВО НЕГОВАТА БЛАГОРОДНА ИНИЦИЈАТИВА

//

Младо момче од Берово со благородна иницијатива. Никола Чамовски учествува на натпревар за фотографии со тема „Најдобар европски град“ по повод 9-ти мај -денот на Европа. Натпреварот е од награден карактер а за победник ќе биде прогласен авторот што добил најмногу лајкови на неговата фотографија. Во facebook пост младиот Никола објави дека доколку стане победник наградата ќе ја донира во „Дневниот центар за лицата со посебни потреби“ во Берово. Ве замолуваме да се вклучите во оваа благородна иницијатива и сите заедно да му помогнеме на Никола. Вашиот like можете да го ставите на линкот под неговиот пост.Претходна статија

ГЕРО МУ ВРАТИ НА ЉУБЧО: КОЈ ВИ ГО НАМЕТНА ДЕН ДОНЧЕВ В0 2016 ГОДИНА, ГОСПОДИНЕ ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ?

Следна статија

ДОЖИВОТНА КАЗНА ЗАТВОР ЗА ЖЕНА ОД ДЕБАР КОЈА ГИ УБИЛА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ И МАЛОЛЕТНАТА СЕСТРА

Најново од Вести