| |

Делегација на ГДУ во работна посета на Европскиот парламент

На покана од Групата на европските конзервативци и реформатори делегација на ГДУ се наоѓа во неколку дневна работна посета на Брисел.

Серијата панел дискусии за европската иднина на Македонија почна денеска под работен наслов „Македонија не е само име“. Медијатор на панелот е европратеникот Ангел Џамбаски а покрај него свое излагање имаа, Андреј Ковачев и Ружа Томашиќ

Делегацијата на ГДУ утре ја продолжува својата посета и ќе присуствува на работата на парламентарната група посветена на Западен Балкан.

This slideshow requires JavaScript.Слични Објави