| |

ДЕРАЛА: ЗА ШТО, ПО ЃАВОЛИТЕ СЛУЖИ МАКЕДОНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ

„За неработа им даваме гласови, за неработа се трошат тешки милиони евра, што им ги грабаат од скромните трпези на граѓанките и граѓаните, за да се организираат избори кога ќе им прдне на умот. За неработа! И да изигруваат величини, демек, претставници на граѓанките и граѓаните. На што личи ова, бре“, прашува во својот најнов рафал првиот човек на невладината организација „Цивил“, Џабир Дерала. Целиот напис прочитајте го на Civilmedia.mk.

Слични Објави