ДРЖАВА СО НАРОД ШТО КЛИКА НА ТАКВИ „ВЕСТИ“ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ЧУДИ ЗА СВОЈАТА СЕГАШНОСТ

///
Претходна статија

UNITED GROUP, СОПСТВЕНИКОТ НА ТОТАЛ ТВ, ДОБИ ОДОБРУВАЊЕ ОД ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА ЗА АКВИЗИЦИЈА НА ГРЧКИ FORTHNET

Следна статија

ЧЕСТИТКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ГДУ ПЕТАР КОЛЕВ ЗА ДЕНОТ НА АРМ

Најново од #БолиНаМајка