Еден настан, различна правна диоптрија

//

Деновиве имаме мошне интересна ситуација, народниот правобранител, кој според уставот е институција во државата да тврди дека полицијата постапила спротивно на своите овластувања и надлежности со тоа што привела пратеници, додека актуелниот министер за внатрешни работи тврди дека полицијата работела согласно своите овластувања и надлежности, бидејќи постапувала по судска наредба и согласно интерните процедури на МВР… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Рохани: Протестите во Иран не се странски заговор, луѓето сакаат повеќе слобода

Следна статија

Трамп во првата порака на Твитер годинава со критика до Пакистан

Најново од Анализи & Коментари