ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА: УАПСЕН Е ЈАНКО БАЧЕВ

Од партијата „Единствена Македонија“ објавија дека нивниот лидер Јанко Бачев е приведен од страна на полицијата. Информацијата не е потврдена, а како што станува јасно, не е познато и во која станица е однесен Бачев.