ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО: ВИДЕТЕ КАЈ ПОГОДИЛ ЕДЕН ОД КУРШУМИТЕ ИСПУКАНИ ВО ВЧЕРАШНИОТ ГРАБЕЖ НА НЛБ ТУТУНСКА БАНКА ВО ЧАИР

Вести Истакнато Македонија

За среќа никој не бил погоден од испуканите куршуми на напаѓачите.

Стрелката покажува каде точно завршил успуканиот куршум.