ФОТО: ДЕЧКИТЕ ШТО „ЛЕТААТ“ СО МОТОРИ ВО ГРАД, A НЕ СЕ ВИКААТ ВАЛЕНТИНО РОСИ МОЖАТ ДА СПИЈАТ МИРНО…

//

Најновото истражување утврди дека просечната должина на пенисот во текот на ерекијата изнесува 13,12 сантиметри, додека во опуштена состојба оваа бројка изнесува 9,16 сантиметри.

Ако не верувате прочитајте овде.Претходна статија

БОРБАТА ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗМОТ ВО РУСИЈА ТРАЕ ВЕЌЕ 300 ГОДИНИ

Следна статија

ТРЕБАШЕ ДА ОДЛУЧАТ ДЕНЕСКА, АМА И УТРЕ Е ДЕН- ВРАЌАЊЕТО НА ДЕЦАТА ВО ШКОЛО СЀ УШТЕ НЕИЗВЕСНО

Најново од Истакнато

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,