(ФОТО) КУКААТ ПО МАЈКА РУСИЈА, АМА СИ ГО ЛАДАТ ВО ДАЛЕЧНА АВСТРАЛИЈА

//

Русите на Татарите им дале држава, па нам ли нема да ни дадат, ај не дупи :). Македонски кафанско-сателитски патриотизам од најчист вид.

Претходна статија

СТРАОТНА ЕКСПЛОЗИЈА ВО БЕЈРУТ: ОГРОМЕН БРОЈ ПОВРЕДЕНИ

Следна статија

МНР: ВО ЕКСПЛОЗИЈАТА ВО БЕЈРУТ ЗАСЕГА НЕМА НАСТРАДАНИ МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ

Најново од #БолиНаМајка