ФОТО: МАМО ПОДАЈ МИ ЈА ФОЛИЈАТА ЗА ПЕЧЕЊЕ ЌЕ ОДАМ НА ПРОТЕСТ…

//
Претходна статија

СЛУЧАЈ ЛАСКАРЦИ: СПОРЕД ОБВИНИТЕЛСТВОТО АВТОБУСОТ НА ДУРМО ТУРС САМО 2 МИНУТИ БИЛ НА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Следна статија

МИЦКОСКИ: НАЈПРВИН КОНСУЛТАЦИЈА СО КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ, А ПОТОА ОДРЕДУВАЊЕ НА ДАТУМ ЗА ИЗБОРИ

Најново од #БолиНаМајка