ФОТО: МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ ПОВТОРНО НИ ПОКАЖА ДЕКА И ОД ДНОТО ИМА ПОГОЛЕМО ДНО

//

Не, не сакаме да му направиме реклама. Доволно е познат Козарот… Сакаме само да покажеме докаде може да стигне еден човек отруен од омраза. Господ нека му ги прости гревовите и покрај фактот што горенаведениот лик нема страв од него…Претходна статија

28 ГОДИШЕН КУМАНОВЕЦ СО КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА ШИРЕЊЕ ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЈА

Следна статија

ГЕРОСКИ ПРЕДУПРЕДУВА: ИСТРАГАТА ЗА „РЕКЕТ“ ДА ПОБРЗА ГЛАВНИТЕ ПЕРАЧИ НА ПАРИ МОЖАТ ДА ИЗБЕГААТ

Најново од Вести