ФОТО: ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА МАКАТА ВО ОЧИТЕ НА ОВОЈ МАЖ… 79 ГОДИНИ ТРПИ ЕДНА ИСТА ЖЕНА

//

Таа се вика Валдрамина, а тој се вика Хулио…

Живеат во Еквадор.

Во брак се уште од 1941 г.

Како се трпат веќе 79 години, само еден Господ знае.

Да бидат живи и здрави.

Претходна статија

ВО МОСКВА ПРЕТЕПАН ПРООПОЗИЦИСКИ НОВИНАР

Следна статија

ИСТОРИЈАТА КАКО ОДМАЗДА

Најново од Истакнато

Мигдонците од протоколот

Пишува: Никица Корубин Читајќи ги препораките од заедничката комисија за образовни и историски прашања, кои се