(ФОТО) СИЛЕН ВЕТАР ОТКОРНА ДРВЈА И ФАСАДИ ОД СТИРОПОР ВО БИТОЛА

Ветар со брзина од 70 км на час откорна дрвја во центарот на Битола. Оштетени се кровни конструкции и фасади од стиропор. Материјални штети се забележани во населбата Карпош, како и кај Техничкото училиште во Битола.

loading...

Фотографиите можете да погледнете на следниот линкloading...