(ФОТО) СОБРАНИЕ НАСПРОТИ РОДИЛИШТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

//

Собрание наспроти родилиште во Македонија. Да се знае кои се приоритетите. Затоа што жените на „владеачката класа и елитата“ се пораѓаат во приватни болници.

Коментарите и реакциите ги оставаме на вас драги пријатели.Претходна статија

ГРАДСКАТА ПЛАЖА ГОРИЦА 3 СЕ ПРЕПОРОДИ КАКО ЛАЗАР (МОЈСОВ)

Следна статија

ПАПАТА ПОВИКА НА МОЛИТВА ЗА ЖРТВИТЕ ОД ЕКСПЛОЗИЈАТА ВО БЕЈРУТ

Најново од Вести