| |

ФОТО: ВМРО-ДПМНЕ ОК КУМАНОВО „ЗАПЛАКА“ ЗА ОБЕЛЕЖЈЕТО НА ДИКТАТОРОТ ТИТО

Човекот кој го напишал ова или ја има погрешено партијата или е кадар на поранешните коалициони партнери на ВМРО-ДПМНЕ од „Титови леви сили“. Друго објаснување нема.

Слични Објави