ФОТО: ЗАМИСЛЕТЕ ВЛЕГОЛ ГОЛ ПОД ТУШ… ПА И ПОЗИРАЛ

///

Во шок и неверување се чудиме како тоа му текнало на Адам Лабунски да влезе гол под туш…? Инаку сличните на овој портал, партал направија на грб на дечкото, кога цела Македонија го пцуеше дека не вратил некакво капаро за матурска прослава…

Претходна статија

КАЗНА ЗА ДИРЕКТОРОТ НА ЕЛЕМ ВАСКО КОВАЧЕВСКИ БИДЕЈЌИ НЕ ПОДНЕЛ АНКЕТЕН ЛИСТ

Следна статија

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (ОД 05.08 ДО 11.08)

Најново од #БолиНаМајка