ГАЛЕРИЈА: ОВА НА ПРВ ПОГЛЕД Е СТАР И ОБИЧЕН ФУРГОН, НО АКО ПОГЛЕДНЕТЕ ВНАТРЕ ЌЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ЗБОРОВИ

//

Живеењето во фургон не е едноставно? Звучи како вистинскa авантура. Многумина веруваат дека фургоните се места за живеење, погодни само во итни случаи, и ако имаат избор никогаш не живееле на такво место. Местото што сакаме да ви го покажеме, со право може да се нарече фургон од соништата. Во овој мал простор има сè што ви треба за да живеете удобно. Погледнете ја галеријата:

Претходна статија

ОБЈАВЕН ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ НАГРАДИ

Следна статија

НАТПРЕВАР ПО ПРВА ПОМОШ ЗА ДЕЦА ВО СКОПЈЕ

Најново од Истакнато