ГРЕШКИ КОИ ЈА УБИВААТ СТРАСТА ВО ВРСКАТА

/

Ако ги прашате жените, сметаат дека постојат само неколку главни убијци на страста во врската и тоа:

– Недостаток на било каква иницијатива од страна на партнерот.
– Загриженост или префрлање за физичките недостатоци.
– Претерана грижа до степен каде се чувствувате дека имате мајка или татко до вас, а не партнер
– Константно незадоволство, критики, префрлања, љубомора…
– Отворање на сите карти и споделување на љубовни врски од минатото. Некои работи треба да останат за себе.
– Не сте свесни за тоа колку заслужувате и колку вредите, па се задоволувате со трошките кои ви се нудат.

Извор: Мисли

Претходна статија

ЌОФТИЊА ОД ЛЕЌА И ПЕЧЕНИ ПИПЕРКИ

Следна статија

XIAOMI ИНВЕСТИРА 10 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА

Најново од Љубовни приказни