| |

ГРЃАНИТЕ БЕЗ ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВАТ ЗА ВАКЦИНА

Граѓаните кои од некоја причина немаат здравствено осигурување, не го губат правото да се вакцинираат против ковид-19 и можат како и сите останати да се пријават на веб страницата вакцинација.мк.

,,Секој кој ќе изрази желба ќе може да се вакцинира. Најлесниот и најбрзиот начин за граѓаните да дојдат до вакцина е да се пријават преку веб страницата вакцинација.мк по што ќе добијат термин”, велат за Слободен печат од Министерството за здравство.

Слични Објави