| |

ХОЏА: ЦЕНАТА НА АКЦИЗАТА ЗА НАФТЕНИ ДЕРИВАТИ СЕ ЗГОЛЕМУВА ЗА 3 ДЕНАРИ

Портпаролот на Владата на Република Македонија, Муамет Хоџа сопшти дека акцизата на нафтените деривати се зголемува за 3 денари а сите средства ќе одат во буџетот на РМ односно во фондот за справување со коронавирусот.

Слични Објави